Vakantiehuis Dubois - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Dubois

Vakantiehuis in Dubois?

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Dubois? Of wilt u met uw leerlingen een midweek op werkweek? Wij van Groepshuizen.be kunnen u verder helpen met uw vakantiehuis. Wij bieden groepsaccommodaties aan vanaf 14 personen. Onze huizen zijn voorzien van een grote keukens, meerdere badkamers en veel schone toiletten. Comfort is bij ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie in België aan niets ontbreekt. Wilt u meer weten over onze groepsaccommodatie in Dubois? Neem dan contact met ons op.

Wat wij bieden in Dubois

Wij hebben twee groepsaccomodaties te verhuren in Dubois. Onze huizen, Dubois 1 en 2 zijn zeer geschikt voor grote groepen. Beide huizen hebben namelijk plek voor maximaal 52 bedden. Het is ook mogelijk om alleen de begane grond af te huren van het vakantiehuis. Dit huis in de Ardennen is zeer geschikt als u voor binnen-en buitenactiviteiten komt. De huizen liggen op loopafstand van de bossen. Op de rivier de Lesse kunt u met uw groep onder andere kayakken, mountainbiken en diverse bergsporten beoefenen. Ideaal als u op werkweek de leerlingen wilt vermaken in de buitenlucht. Zoekt u een rustige vergaderplek voor uw bedrijf? Ook hier kunt u prima terecht in dit vakantiehuis in Dubois.

Vakantiehuis Dubois

Onze prijzen en extra’s

Onze groepshuizen in Dubois zijn al te huur vanaf 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. Wilt u liever in het weekend of in het hoogseizoen boeken? Dan betaalt u 17,50 per persoon per nacht voor uw verblijf in ons vakantiehuis in Dubois. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een activiteitenprogramma voor u samen te stellen. Catering op locatie nodig? Wij kunnen uw maaltijden voor in uw vakantiehuisje in België regelen. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een e-mail met al uw vragen en wensen. Wij informeren u graag.

Een schoon huis

Hygiëne staat bij ons voorop. Wij houden ons vakantiehuis in Dubois perfect schoon. Al de matrassen in het huis in de Ardennen zijn verpakt in plastic. Zo blijven ze fris. Voor 1,50 per persoon extra verzorgen wij een pakket met een schoon matrasovertrek, een nieuw bovenlaken en een schoon kussensloop. U bent bij ons gegarandeerd van een schoon vakantiehuis in Dubois.

Aanvullende informatie nodig over ons vakantiehuis in Dubois?

Wilt u meer informatie over de vakantiewoningen in de Ardennen? Wij informeren u graag. U kunt contact opnemen via de e-mail op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij zijn ook telefonisch te bereiken voor uw vragen over een vakantiehuis in Dubois. Ons nummer is 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen