Vakantiehuis Eupen - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Eupen

Op vakantie naar Eupen?

Net buiten het centrum van Eupen ligt onze groepsaccommodatie van Groepshuizen.be. Het vakantiehuisje in België ligt niet ver van het hoogste natuurgebied in België, het Hoge Veen. In de winter kunt u hier perfect terecht voor een skivakantie met een grote groep. In de zomer kunt u genieten van de prachtige flora en fauna. Bent u op zoek naar groepshuizen in deze mooie omgeving? Wij hebben een vakantiehuis in Eupen voor u voor maar 20 euro per nacht per persoon. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, of lees verder.

Ons vakantiehuis in Eupen

Gaat u met een groep weg op vakantie in België? Dan kunnen wij u perfect onderdak bieden. Ons vakantiehuis is ideaal voor kleine groepen. Het huis in de Ardennen beschikt over 27 bedden, 5 douches en 4 toiletten. In de omgeving kunt u perfect outdooractiviteiten ondernemen. Zo kun je kayakken op de Ambleve en de verschillende stuwmeren, mountainbiken in het bos en moeras en diverse bergsporten beoefenen. Er zit voor ieder wat wils tussen.

Interesse in ons vakantiehuis in Eupen?

U wilt u vakantie in Eupen aangenaam laten verlopen? Kies dan voor ons vakantiehuis. Voor slechts 20 euro per persoon per nacht kunt u een midweek genieten van deze prachtige omgeving. Gaat u liever in het weekend of in het hoogseizoen? Dan betaalt u 17,50 euro per persoon per nacht. Er zult u aan niks ontbreken in Eupen. Wij zorgen dat de vakantiewoningen in de Ardennen schoon zijn. Wilt u graag linnengoed huren in het vakantiehuis? U kunt tegen een kleine vergoeding een pakket krijgen met een schoon matrasovertrek, een bovenlaken en een schoon kussensloop. Wilt u catering op locatie in Eupen? Of wilt u dat wij uw groepsactiviteiten organiseren? Neem dan gerust contact met ons op, want dit valt ook onder de mogelijkheden.

Vakantiehuis Eupen

Wij vertellen u graag meer over het vakantiehuis

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om ons vakantiehuis in Eupen te huren en over onze voorwaarden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar het volgende adres info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen