Groepshuizen Ardennen - Groepshuizen.be

Groepshuizen Ardennen

Wij hebben groepshuizen vanaf 14 personen

Wilt u voor een lage prijs per persoon groepshuizen in de Ardennen huren? Groepshuizen.be biedt al een overnachting aan voor 20 euro per persoon per nacht. U kunt in onze groepshuizen terecht vanaf 14 personen. Gaat u binnenkort op kamp of wilt u met een grote groep vrienden op vakantie in de Ardennen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Onze groepshuizen

Wij hebben keuze uit meer dan 20 groepshuizen in de Ardennen. Onze accommodaties liggen aan de rand van het centrum. Ze zijn ruim opgezet. Dat betekent dat u de beschikking heeft over een grote keuken. Daarnaast zijn er meerdere toiletten en badkamers aanwezig. Bent u op zoek naar de perfecte locatie in de Ardennen voor buitenactiviteiten? Laat het ons dan weten. In ons aanbod kunt u verschillende huizen vinden die een grote tuin hebben en die dus perfect geschikt zijn voor spelletjes en om te barbecueën. Wij hebben een lijst voor u samengesteld met dorpen in de Ardennen waar wij groepshuizen hebben.

Groepshuizen Ardennen

Wat wij bieden

Wij vinden hygiëne erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat de groepshuizen bij aankomst perfect schoon zijn. Wij wikkelen onze matrassen in plastic om ze schoon te houden.

Daarnaast bieden wij een linnenpakket aan met schone lakens voor op bed. Wilt u meer weten over de prijs hiervan? Bel ons dan gerust. Wij bieden ook de mogelijkheid om de catering op locatie in de Ardennen te regelen. Daarnaast kunnen wij uw activiteitenprogramma samenstellen en excursies voor uw leerlingen of personeel plannen.U kunt uw wensen bij de boeking aangeven.

boeken?

U kunt al bij ons overnachten voor 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. In het hoogseizoen en het weekend komt daar 50 cent per persoon per nacht bovenop. Bent u geïnteresseerd in onze groepshuizen in de Ardennen? Mail ons dan op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Voor vragen over onze groepshuizen in de Ardennen kunt u ook altijd bellen op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen