Groepshuizen België - Groepshuizen.be

Groepshuizen België

Wij verhuren groepshuizen in België (Ardennen)

Bent u op zoek naar kleine of grote, comfortabel en scherp geprijsde groepshuizen in België? Wij van Groepshuizen.be kunnen u dan verder helpen. Wij hebben ruim 20 accommodaties verspreid over de Ardennen in ons aanbod. U kunt al voor de scherpe prijs van 20 euro per persoon per nacht met een grote groep verblijven in een van onze groepshuizen. Heeft u bepaalde wensen? Geef dit dan tijdig aan ons door. Wij kunnen u helpen met het vinden van de geschikte accommodatie in België.

Groepshuizen België

Wat wij u bieden

U kunt bij ons al een accommodatie huren voor meer dan 14 mensen en wij kunnen slaapplekken bieden voor maximaal 90 personen. Gaat u binnenkort op kamp met uw leerlingen of wilt u met uw hele familie een weekend weg? Dan kunt u prima bij ons terecht. Onze groepshuizen liggen op een prachtige locatie in de Ardennen, net buiten een dorp of stadje. U bevindt zich in een groene en bosrijke omgeving. Dit is perfect al u diverse buitenactiviteiten wilt organiseren. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij organiseren ook educatieve excursies naar kastelen, de Grotten van Han, kolenmijn of bedrijven.

Geschikt voor minder-validen

Onze groepshuizen in België zijn eenvoudig ingericht, maar de meeste huizen zijn nu ook geschikt gemaakt voor groepen met minder-validen. Aanpassingen met drempels, bedden, sanitair, bereikbaarheid hebben plaats gevonden. Bij elke verbouwing worden deze aanpassingen meegenomen.

Een groepshuis huren

U kunt al bij ons een groepshuis huren voor € 20  per persoon per nacht voor een midweek. Kleine huizen met 30 of minder bedden MOETEN  voor 100% bezet of betaald worden, ook al bent u met minder personen. Huizen met meer dan 30 bedden moeten voor MINIMAAL 80% bezet of in ieder geval betaald worden. Wilt u meer weten over onze voorwaarden en prijzen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Onze groepshuizen

Wij hebben hieronder een overzicht voor u samengesteld met dorpen waar onze huizen zich bevinden.

Onze huizen in België worden met zorg schoongemaakt. Hygiëne vinden wij belangrijk. Daarom zijn alle matrassen voorzien van plastic omhulsel. Zo blijven ze fris.

Slopen en matrasbeschermers en lakens worden na elke verhuring gewassen à € 1,50 per persoon,

Door de huurders worden de huizen netjes achtergelaten, veegschoon, alles afgewassen en netjes in de kasten, slaapkamers en sanitair netjes en schoon. En afval gescheiden in de vuilnisbakken buiten.

De beheerder dweilt achteraf het huis nog na en zet alles alleen nog even exact op zijn plaats. Deze eindschoonmaak wordt achteraf in rekening gebracht en ten dele verrekend met de borgsom, Zoals ook evt. schade of extra-schoonmaakkosten of het achteraf scheiden van afval.

Reserveer nu!

Wilt u een van onze groepshuizen in België reserveren? Dat kan al voor 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. In het weekend en het hoogseizoen betaalt u 17,50 euro per persoon per nacht. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Geef u wensen dan door. Wij houden hier rekening mee. U kunt ons mailen op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Telefonisch zijn wij te bereiken op 03-2252160 voor België of 06-14443700 voor Nederland.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen