Groot vakantiehuis huren - Groepshuizen.be

Groot vakantiehuis huren

Grote groepshuizen voor groepen van 65 tot 90 personen

Zoekt u een groot groepshuis? Groepshuizen.be heeft ook vijf grote huizen tot haar beschikking om te huren voor bijvoorbeeld werkweken, trainingen en teambuildingsdagen voor grote groepen. Het betreft de groepshuizen Renval en Houffalize met 66 bedden, Vielsalm met 74 bedden, Tenneville met 78 bedden en Hermeton met 90 bedden. De prijs bedraagt € 20 p.p. per nacht. (uitgaande van een minimale bezetting van 80% van de capaciteit). Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Locatie vakantiehuis

Zoekt een vakantiehuis net buiten het centrum met veel ruimte? Dan kunnen wij u verder helpen. Onze woningen zijn groot en ruim opgezet, zowel binnen als buiten. De accommodaties liggen net buiten het centrum zodat uw rust gewaarborgd is. Deze locaties zijn ook ideaal om te huren als u een rustige locatie zoekt voor vergaderingen. Wilt u excursies organiseren? Wij kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen activiteiten regelen en excursies voor u plannen. Bent u op zoek naar iemand die de catering voor u kan regelen tijdens de werkweek? Ook deze zorgen kunnen wij uit handen nemen. Neem contact op over de mogelijkheden die wij bieden.

Groot vakantiehuis huren

Een vakantiehuis huren

U kunt als ons vakantiehuis huren voor 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. In het weekend en tijdens het hoogseizoen betaalt u slecht 17,50 euro per persoon per nacht. Wilt u een vakantiehuis huren? Dan zitten daar wel enkele voorwaarden aanvast. Zo moet 80% van de bedden bezet zijn. Dat betekent dat als u een groot huis voor 50 mensen huurt, er 40 ook aanwezig moeten zijn. Wilt u meer weten over onze voorwaarden en de borg? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Ruime keus vakantiehuizen

Onze huizen zijn ruim opgezet. U heeft een grote keuken tot uw beschikking. Er zijn meerdere douches en toiletten aanwezig. Wilt u een huis waar mindervaliden ook prima kunnen overnachten? Ook die faciliteiten bieden wij. Wij zoeken graag met u mee naar de perfecte accommodatie. Hygiëne staat bij ons voorop. Onze matrassen zijn daarom ook allemaal omwikkeld met plastic. Zo houden we het vakantiehuis graag netjes. Een overzicht van de locaties van de accommodaties vindt u op onze website.

Wilt u boeken?

Wilt u graag een groot vakantiehuis huren bij ons? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 Nederland. U kunt ook e-mail met uw wensen sturen naar info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Zoekt u een groot huis voor uw vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen