Vakantiehuis Houffalize - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Houffalize

Wij bieden grote groepsaccommodaties in Houffalize

Houffalize is een pittoresk Belgisch stadje in de provincie Luxemburg. Er wonen ongeveer 5000 mensen. Wilt u hier graag heen met de werkweek van uw school, uw familie of studentenvereniging? Wij kunnen uw vakantiehuis regelen in Houffalize. Onze twee huizen zijn ruim opgezet en prima geschikt voor een outdoor vakantie. Wilt u meer informatie over een vakantiehuis in Houffalize? Neem dan contact met ons op.

groot Vakantiehuis Houttalize

Onze groepshuizen

U zoekt vakantiewoningen in de Ardennen? In het stadje Houffalize hebben wij twee groepsaccommodaties voor u, namelijk Houffalize 1 en 2. De twee huizen zijn in 2010 volledig gerenoveerd. In huis 2 is zelfs een houtkachel aanwezig. Dit vakantiehuis beschikt ook over een grote weide waar u onder andere op kunt barbequeën en spelletjes op kunt spelen. U wilt op vakantie in België maar weet nog niet of u voor huis 1 of 2 moet kiezen? Lees dan verder.

Houffalize 1 en 2

Groepsaccommodatie Houffalize bestaat uit twee delen, 1 en 2, maar kunnen ook samen verhuurd worden als u met een groep groter dan 57 personen komt. In huis 1 staat 57 bedden, in huis twee maar 14. In huis één zijn er ook meer badkamers, toiletten en is de keuken een stuk ruimer. Wilt u dus een introductie of teambuilding traningen volgen in België? Dan kunt u prima terecht in dit vakantiehuis. Er zijn vanaf dit vakantiehuis in de Ardennen diverse excursies te maken, zoals naar Bastogne.

Overnachten

Wilt u een vakantiehuisje in België huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakantiehuis Houffalize is al te boeken vanaf 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. Wilt u liever in het weekend of in het hoogseizoen? Dan betaalt u 17,50 euro per persoon per nacht. Een schoon huis vinden wij zeer belangrijk. De hygiene staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel. Zo verpakken wij onze matrassen bijvoorbeeld in plastic. Bij Groepshuizen.be bent u gegarandeerd van een goed huis in de Ardennen. Wij zijn al jaren de expert in verhuur van groepshuizen.

Extra informatie?

Wilt u meer weten over de verhuurvoorwaarden van het vakantiehuis Houffalize of de mogelijkheid om catering op locatie te regelen? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Telefonisch zijn wij te bereiken op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Geef u wensen voor het vakantiehuis door en wij houden daar rekening mee.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen