Vakantiehuis Luik - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Luik

Zoekt u een vakantiehuis in België voor een vakantie in Luik?

Wilt u met een grote groep mensen een weekend of een midweek op vakantie in België? Dan bent u bij Groepshuizen.be aan het juiste adres. Wij verzorgen groepshuizen vanaf 14 personen voor een vakantie in Luik. Onze huizen zijn geschikt voor familieweekenden, voor scholen die op werkweek willen of voor een grote groep studenten. Gaat u binnenkort op vakantie in België en zoekt u een vakantiehuis in Luik? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over vakantiewoningen in de Ardennen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat u krijgt

Onze huizen zijn gevestigd in typische dorpen in de provincie Luik. Ze zijn gebouwd om grote groepen mensen te laten overnachten in de groepsaccommodatie. Er is de nodige comfort, met een grote keuken, schoon sanitair en een strakke inrichting. Per kamer in het vakantiehuis kunnen zo’n 6 tot 8 personen slapen. Hygiëne staat bij ons voorop. Daarom zijn de matrassen in het vakantiehuisje in België verpakt in een plastic hoes. Per verblijf regelen wij voor 1,50 extra

 • Een schoon matrasovertrek
 • Een schoon bovenlaken
 • Het kussen krijgt een nieuwe kussensloop

De aanwezige dekens worden door de beheerder van het vakantiehuis in Luik regelmatig gewassen en gestoomd.

Groot Vakantiehuis Luik

Onze vakantiehuizen in Luik

Ons vakantiehuis Luik is al te huur in midweken voor 20 euro per persoon per nacht. In het weekend en het hoogseizoen komt 50 cent per persoon per nacht bovenop. De borg per vakantiehuis in de Ardennen is 250 euro en voor risicogroepen, zoals studenten, 500 euro. U heeft een ruime keuze aan groepshuizen in de omgeving van Luik. Wij zetten de groepshuizen voor u op een rijtje:

 • L’ Hirondelle, geschikt voor 18 personen
 • La Garenna, geschikt voor 21 personen
 • Radieu, geschikt voor 16 personen
 • Eupen, geschikt voor 27 personen
 • Ferrieres, geschikt voor 32 personen
 • Spa , geschikt voor 16 personen

Wilt u weten wat de boekingsvoorwaarden zijn en wat de omgeving van het vakantiehuis te bieden heeft? Of welke activiteiten er nabij uw huis in de Ardennen zijn? Kijk dan op onze site of neem contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Luik en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@groepshuizen.be of naar info@teambuilder.be. Wij nemen contact met u op. U kunt ons ook 7 dagen per week bellen op het nummer 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. Wij kunnen uw vakantie in Luik / België tot in de puntjes regelen.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen