Vakantiehuis Luxemburg - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Luxemburg

Groepsaccommodatie / Groepshuizen nodig in Luxemburg

Wilt u een werkweek organiseren voor uw leerlingen in Luxemburg? Heeft u een familieweekend of gaat u weg met de studentenvereniging? Groepshuizen.be helpt u verder. U kunt al bij ons terecht voor een vakantiehuis vanaf 14 personen. Wij kunnen naast groepsaccommodatie ook activiteiten en catering verzorgen. Wilt u daar meer over weten over ons vakantiehuis in Luxemburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons vakantiehuis in Luxemburg

Wilt u een midweek weg met een grote groep? Dan betaalt u 20 euro per persoon per nacht. In het hoogseizoen is dat 17,50 per persoon per nacht. Onze borg bedraagt 250 euro. Voor risicogroepen is dat 500. Wilt u hier meer over weten? Wij geven u graag meer informatie. Ons aanbod aan vakantiehuizen in Luxemburg is groot. Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 10 groepshuizen in Luxemburg. Wilt u uw huisdier meenemen op vakantie in België? Dat is mogelijk bij sommige huizen. Onze keuze in groepshuizen in de provincie Luxemburg:

 • La Reposée; Heeft 5 slaapkamers in het vakantiehuis; Plek voor 20 mensen
 • Sol batire; Geschikt voor 20 personen; Gebruik van sauna en bubbelbad op aanvraag.
 • Relair des 7 anges; Geschikt voor 16 personen.
 • Claire Fontaine; Geschikt voor 16 personen. Veel buitensport mogelijkheden
 • Dubois; Heeft 52 bedden; mogelijkheden voor workshops en vergaderingen
 • Houffalize 2; Klein groepshuis voor maximaal 14 mensen. Met open haard.
 • Houffalize 1; Geschikt voor grote groep van 59 personen. Dit huis in de Ardennen is speciaal geschikt voor minder minder-validen.
 • Our. 42 bedden beschikbaar. Grotten van Han behoort tot excursie mogelijkheden.
 • Florenville; 39 bedden beschikbaar. Prima geschikt voor familieweekenden en bedrijven.
 • Tenneville 2; geschikt voor 40 personen die een sportieve week willen.

Vakantiehuis Luxemburg

Aanvullende informatie nodig

Wilt u precies weten wat een vakantiehuis in België voor uw groep gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken. Daarnaast kunnen we de mogelijkheden tot catering en activiteiten met ons doornemen. Wij zijn te bereiken op info@groepshuizen.be of info@teambuiler.be. Telefonisch kunt u ons bereiken op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. Wij regelen het perfecte vakantiehuisje in België voor u.

Wij regelen het volgende

Ons vakantiehuis Luxemburg is prima geschikt voor grote groepen. Er is weinig luxe en comfort, maar u kunt er prima overnachten. De vakantiehuizen / groepshuizen in de Ardennen hebben een ruime keuken, schoon sanitair en een ruime inrichting. Hygiëne vinden wij belangrijk. Voor een betaling van €1,50 meer zorgen wij voor een schoon matrasovertrek, een bovenlaken en een nieuw kussensloop. U kunt natuurlijk ook zelf u slaapzak en kussen meenemen naar het vakantiehuis.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen