Vakantiehuis Namen - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Namen

Groot vakantiehuis nodig?

Wij van Groepshuizen.be staan voor u klaar als u op zoek bent naar vakantiewoningen in de Ardennen, ook in bijvoorbeeld Namen. Gaat u met meer dan 14 personen een weekend of een midweek weg? Wij hebben vijf mooie groepshuizen in de omgeving van Namen voor u. Uw vakantiehuis is ruim en met de nodige comfort opgezet. Daarnaast zijn er in de omgeving veel binnen- en buitenactiviteiten te organiseren. Wilt u daar meer over weten? Wij informeren u graag verder over ons huis in de Ardennen. Wij zijn al jaren de expert in het verhuur van groepsaccommodaties in Namen.

Ons aanbod in Namen

Bij ons kunt u een weekend of een midweek met uw familie, studentenvereniging of klas organiseren. Voor 20 euro per persoon per nacht kunt u doordeweeks in onze groepsaccommodatie in Namen verblijven. In het weekend en het hoogseizoen komt daar 50 cent per persoon per nacht bovenop. Wij vragen ook een borg. Kijk voor meer voorwaarden en informatie over het huren van een vakantiehuisje in België op onze website. Wij bieden de volgende vakantiehuizen in Namen aan.

Vakantiehuis Namen

Wat wij regelen

Wij zorgen dat uw vakantie in België perfect zal zijn. Hygiëne staat bij ons voorop. Het vakantiehuis in Namen wordt in prima staat voor u achtergelaten. Dat betekent dat u een schoon sanitair kunt verwachten. Alle matrassen worden in plastic verpakt. Wij regelen voor slecht €1,50 extra een schoon matrasovertrek, een schoon bovenlaken en een nieuw kussensloop. De keuken voor uw huis in de Ardennen is groot en de inrichting is strak. Wilt u gedurende uw verblijf catering? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mail ons gerust

Wilt u een vakantiehuis in Namen via ons regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij staan u graag te woord en nemen met u de voorwaarden door.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen