Vakantiehuis Namur - Groepshuizen.be

Vakantiehuis Namur

Vakantiehuis huren in Namur?

Zoekt u een groot vakantiehuis in Namur? Dan bent u bij Groepshuizen.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse groepsaccommodaties in deze omgeving. Wij kunnen u al helpen bij verhuur vanaf 14 personen. Gaat u op familieweekend, op vakantie in België of werkweek met uw klas? Dan kunnen wij u helpen zoeken naar het perfecte vakantiehuis. Wij kunnen naast overnachtingen ook de catering en diverse buitenactiviteiten en excursies regelen. Wilt u meer weten over ons huis in de Ardennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vakantiehuis Namur

Wat wij u bieden

Bent u op zoek naar een geschikt groepsaccommodatie in Namur op een prachtige locatie? Bekijk dan ons ruime aanbod op de website. Onze huizen in Namur bevinden zich in een pittoreske omgeving. Er is veel ruimte voor buitenactiviteiten. Onze groepshuizen zijn praktisch ingericht. Uw vakantiehuis in Namur beschikt over een ruime keuken, meerdere badkamers en veel toiletten. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen voor €1,50 per persoon extra een pakket regelen met een schoon matrasovertrek, een schoon bovenlaken en u krijgt ook een nieuwe kussensloop. Daarnaast zijn al onze matrassen verpakt in plastic. Dit garandeert u een schone slaapplek tijdens uw vakantie in Namur.

Onze huizen in Namur

Voor slechts 20 euro per persoon per nacht kunt u al in een vakantiehuis verblijven. Deze prijs geldt voor een midweek. In weekenden en in het hoogseizoen komt daar 50 cent per persoon per nacht bovenop. Voor de verhuurvoorwaarden van onze vakantiewoningen in de Ardennen en de borg kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op via de e-mail. Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet.

 • Our; 42 bedden beschikbaar. Excursie mogelijkheden naar Grotten van Han
 • Presgaux 1; Deze voormalige school heeft ruimte voor 40 personen.Prima geschikt voor trainingen.
 • Presgaux 2; Slaapplekken voor 38 personen. Modern vakantiehuis, ligging in prachtige omgeving.
 • Haute Rivieres; 30 slaapplekken aanwezig. Zeer geschikt als uitvalsbasis voor excursus in Frankrijk en België. Prima geschikt voor natuurliefhebbers.
 • Bievre; Plek voor maar liefst 49 mensen. Perfect voor openluchtactiviteiten.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een ruim vakantiehuis in Namur? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch te voor op het nummer 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij geven u graag meer informatie over het huren van een vakantiehuisje in België.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen