Teambuilding België - Groepshuizen.be

Teambuilding België

Wilt u aan teambuilding doen?

Wilt u graag weer dat alle neuzen de goede kant op staan binnen uw bedrijf? Dan is het tijd voor teambuilding. Wij van Groepshuizen.be kunnen dit voor u regelen in België. U heeft een plek nodig om te overnachten. Wij hebben in de Ardennen ruim 20 locaties voor beschikbaar waar u tijdens uw teambuilding kunt logeren. U kunt al bij ons verblijven vanaf 20 euro per persoon per nacht voor een midweek in België. Geinteresserd? Neem dan contact met ons op.

Onze accommodaties

Onze groepshuizen zijn prima geschikt als u met meer dan 14 mensen wilt overnachten in België. Wij bieden onderdak voor maximaal 70 mensen. Onze huizen zijn van alle gemakken en comfort voorzien. Er is een grote keuken aanwezig waar u met meerdere tegelijkertijd kunt koken. Daarnaast zijn er ook meerdere toiletten en douches aanwezig. Hygiëne vinden wij belangrijk. Daarom zijn alle matrassen voorzien van plastic hoezen. Wilt u meer weten over de voorwaarden die wij stellen? Bel ons dan gerust.

Teambuilding in België

Wij kunnen u perfect van dienst zijn als u aan teambuilding wilt doen. Onze locaties zijn zeer geschikt voor diverse binnen- en buitenactiviteiten. De ruimten om de gebouwen zijn enorm. Daarnaast is de omgeving groen en bosrijk. Hier kunnen ook verschillende activiteiten geregeld worden. Wilt u met uw team een sport beoefenen, kajakken, mountainbiken of boogschieten? Of kiest u liever voor een salsa-workshop? Wij kunnen uw activiteitenprogramma en excursies van A tot Z regelen. Geef u wensen op tijd aan ons door, dan kunnen wij een planning voor u maken. Wij zijn al 25 actief in de buitensport in de Ardennen. Voor teambuilding in België bent u bij ons dan ook aan het goede adres.

Teambuilding België

Aanvullende informatie nodig?

Wilt u weten waar u allemaal kunt overnachten tijdens uw teambuilding in België? Neem dan een kijkje op onze website of bel ons. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat uw wensen bij ons achter en wij gaan hiermee aan de slag. Zo weet u precies wat teambuilding in België gaat kosten. Heeft u andere vragen? Mail ons dan gerust op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. U kunt ons ook 7 dagen per week bellen op 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 voor Nederland.

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen