Vakantiehuis 12 personen - Groepshuizen.be

Vakantiehuis 12 personen

Uw vakantiehuis voor 12 personen

Heeft u een groep van 12 personen waarmee u op vakantie of familieweekend wilt naar de Ardennen? U kunt dan een vakantiehuis bij Groepshuizen.be huren. Onze woningen zijn geschikt voor grote groepen voor een verblijf van minimaal 2 nachten.

Wilt u tegen een scherpe prijs een vakantiehuis voor 12 personen huren? Neem dan contact met ons op.

Ons aanbod voor u

Voor een vakantie met 12 personen kunt u terecht in ons huis Houffalize 2. Het vakantiehuis ligt tussen de twee kleine en rustieke dorpen Houffalize en La Roche is. Het huis is in 2010 geheel gerenoveerd. Er zijn 14 bedden aanwezig, 2 douches en twee toiletten en er is zelfs een gezellige houtkachel aanwezig. Het huis heeft een grote weide die prima geschikt is voor diverse buitenactiviteiten en een een barbeque. Vanuit deze locaties zijn er historische excursies te maken naar bijvoorbeeld Bastogne. Wij kunnen die voor u organiseren. Uiteraard hebben wij nog meer vakantiehuizen in de aanbieding. Neem gerust een kijkje op onze website.

Hygiëne vinden wij belangrijk

Wij zijn al jaren expert in het verhuren van een vakantiehuis 12 personen in de Ardennen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dat uw huis perfect schoon is bij aankomst. Onze matrassen zijn daarom met plastic omwikkeld. Op deze manier blijven de matrassen fris. Tegen een meerprijs van 1,50 euro per persoon kunt u ook een linnenpakket van ons krijgen.

Reserveren

Heeft u interesse in ons vakantiehuis voor 12 personen? U kunt al voor 20 euro per persoon per nacht bij in een van de accommodaties een midweek slapen. Wilt u in het weekend of in het hoogseizoen? Dan betaalt u €17,50 per persoon per nacht. Wilt u meer weten wat de voorwaarden zijn van het huren van een vakantiehuis bij ons? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

Wilt u voor 12 personen reserveren? Vul dat het contactformulier met uw wensen in. Wij nemen uw aanvraag in behandeling. Wij kunnen onder andere ook catering op locatie regelen. Heeft u vragen? Laat het ons dan via de e-mail weten op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij zijn ook 7 dagen per week telefonisch te bereiken op het nummer 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 Nederland. Wij vertellen u graag meer over het huren van een vakantiehuis voor 12 personen.

vakantiehuis 12 personen

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen