Vakantiehuizen Luxemburg - Groepshuizen.be

Vakantiehuizen Luxemburg

Onze vakantiehuizen in Luxemburg

Voor overnachtingen voor grote groepen mensen kunnen wij van Groepshuizen.be u perfect helpen. Wij zijn de specialist op het gebied van verhuur voor groepsaccommodaties. Wij kunnen al vakantiehuizen voor u regelen vanaf 14 personen. Gaat u met uw leerlingen op werkweek of wilt u een familieweekend organiseren? Geef uw wensen aan ons door en wij helpen u met het zoeken naar de perfecte locatie in Luxemburg.

Ons aanbod in Luxemburg

U heeft een ruime keuze in Luxemburg. Wij hebben maar liefst 10 huizen in de provincie. Onze accommodaties bevinden zich net buiten de dorpen of de stadjes. De omgeving is groenrijk en perfect voor diverse buitenactiviteiten. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met onze vakantiehuizen in Luxemburg.

 • La Reposée heeft ruimte voor 20 personen.
 • Sol batire is geschikt voor 20 personen. Gebruik sauna en bubbelbad mogelijk.
 • Relair des 7 anges biedt voor 16 mensen onderdak.
 • Claire Fontaine is geschikt voor 16 personen. Veel ruimte voor buitensport.
 • Dubois heeft 52 bedden en is perfect geschikt voor workshops en vergaderingen.
 • Houffalize 1 en 2 kunnen minimaal 14 en maximaal 59 mensen verblijven. Geschikt voor mindervaliden.
 • Our heeft 42 bedden beschikbaar.
 • Florenville heeft plek voor 39 mensen.
 • Tenneville is geschikt voor 40 personen die een sportieve week willen.

Wat wij bieden

Onze huizen in Luxemburg zijn ruim opgezet en voorzien van de nodige comfort. Er is zelfs een mogelijkheid om in een van onze huizen gebruik te maken van de sauna en het bubbelbad. Daarnaast staat bij staat hygiëne voorop. Dat betekent dat al onze vakantiehuizen in Luxemburg schoon zijn als u ze betrekt. Onze matrassen worden bijvoorbeeld met plastic omwikkeld, zodat ze fris en schoon zijn. Tevens bieden wij de mogelijkheid om tegen de prijs van 1,50 euro een schoon lakenpakket te kopen. Bent u geïnteresseerd in onze vakantiehuizen? Dan kunt u al bij ons terecht voor 20 euro per persoon per nacht voor een midweek. In het weekend en het hoogseizoen liggen de tarieven iets hoger, u betaalt dan 17,50 euro per persoon per nacht. Heeft u speciale wensen voor de vakantiehuizen? Laat het ons dan weten. Wij kunnen er tijdens de boeking rekening mee houden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze vakantiehuizen in Luxemburg? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de voorwaarden met u doornemen. Daarnaast bieden wij de optie aan om catering op locatie te regelen. Meer weten? Bel ons dan op op het nummer 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 Nederland. E-mailen kan ook naar info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Wij vertellen u graag meer over onze vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Luxemburg

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen