Over ons - Groepshuizen.be

Over ons

Het aanbod

U kunt bij groepshuizen.be kiezen uit 20 verschillende groepsaccommodaties. Deze accommodaties zijn geschikt voor 14 tot 90 personen. Eén huis wordt verhuurd aan één groep. De accommodaties zijn uitermate geschikt voor schoolreizen, werkweken, bedrijfsuitjes of teambuildinguitjes.

De verblijven zijn op basis van zelfverzorging, u dient dus zelf voor eten en de schoonmaak te zorgen.  De prijzen voor de accommodaties bedragen € 20 per persoon per nacht. Kleine huizen met minder dan 30 bedden moeten voor 100% bezet of betaald worden. Bij de grote huizen met meer dan 30 bedden betaalt u ook gewoon € 20 p.p. per nacht, maar kunnen de huizen bezet of betaald worden door minimaal 80% van het aantal beschikbare bedden.

Groepshuizen.be

Deze website is opgezet door verschillende Belgische en Nederlandse leerkrachten uit het Voortgezet Onderwijs. Na een aantal werkweken voor hun scholen te hebben georganiseerd kwamen ze op het idee om deze weken aan te bieden aan andere geïnteresseerden. Hun kennis en connecties over en in de Ardennen kwam hierbij goed van pas. Het resultaat is een gevarieeerd aanbod van groepshuizen in de Ardennen. Reserveringen van de groepsaccommodaties kunnen gedaan worden via deze website. Bij elke accommodatie kunt u een draaiboek met activiteiten en excursies krijgen.

Over ons

  • Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Telefoonnummer (*)

   Woonplaats

   Beschikbaarheid, prijzen en overige vragen